Bio Acerola 100 k odporność

32,60 zł
Brutto
  • Acerola stanowi naturalne źródlo witaminy C, która niezbędna jest do utrzymania prawidłowego poziomu odporności organizmu, syntezy kolagenu oraz uelastycznienia naczyń krwionośnych. Umożliwa wchłanianie i przyswajanie przez organizm części aminokwasów
Ilość

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Standaryzowany wyciąg z ekologicznej uprawy owoców wiśni aceroli (Malpighia glabra L.). Produkt zawiera wyłączenie naturalną witaminę C.

Cechy unikatowe produktu:
• standaryzowany wyciąg z bio owoców wiśni aceroli
• bez dodatku syntetycznej witaminy C – zawiera wyłącznie naturalną witaminę C
• spożycie 1 kapsułki pokrywa dzienne zapotrzebowanie organizmu na witaminę C
• ekonomiczne opakowanie wystarcza na ponad 3 miesiące
• odpowiedni dla wegetarian i wegan.

Składniki: standaryzowany wyciąg z bio owoców wiśni aceroli (Malpighia glabra L.), bio maltodekstryna, stabilizator – hydroksypropylometyloceluloza (składnik otoczki kapsułki).

Sposób użycia: 1 kapsułka dziennie.

Opakowanie: 100 kapsułek roślinnych Vcaps Plus.

Kraj pochodzenia: Brazylia.

Zalecana porcja dzienna (1 kapsułka) zawiera 500 mg wyciągu z bio owoców wiśni aceroli (Malpighia glabra L.) w tym 85 mg naturalnej witaminy C – co odpowiada 106% Referencyjnej wartości spożycia (RWS).

Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.

Zróżnicowany sposób odżywiania zapewnia prawidłowe funkcjonowanie organizmu i zachowanie dobrej kondycji.

Uwaga:
Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek składnik produktu.
Przechowywać w sposób niedostepny dla małych dzieci.

No customer reviews for the moment.