Bio Acerola 100 k odporność
- Acerola stanowi naturalne źródlo witaminy C, która niezbędna jest do utrzymania prawidłowego poziomu odporności organizmu, syntezy kolagenu oraz uelastycznienia naczyń krwionośnych. Umożliwa wchłanianie i przyswajanie przez organizm części aminokwasów
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
Standaryzowany wyciąg z ekologicznej uprawy owoców wiśni aceroli (Malpighia glabra L.). Produkt zawiera wyłączenie naturalną witaminę C.
Cechy unikatowe produktu:
• standaryzowany wyciąg z bio owoców wiśni aceroli
• bez dodatku syntetycznej witaminy C – zawiera wyłącznie naturalną witaminę C
• spożycie 1 kapsułki pokrywa dzienne zapotrzebowanie organizmu na witaminę C
• ekonomiczne opakowanie wystarcza na ponad 3 miesiące
• odpowiedni dla wegetarian i wegan.
Składniki: standaryzowany wyciąg z bio owoców wiśni aceroli (Malpighia glabra L.), bio maltodekstryna, stabilizator – hydroksypropylometyloceluloza (składnik otoczki kapsułki).
Sposób użycia: 1 kapsułka dziennie.
Opakowanie: 100 kapsułek roślinnych Vcaps Plus.
Kraj pochodzenia: Brazylia.
Zalecana porcja dzienna (1 kapsułka) zawiera 500 mg wyciągu z bio owoców wiśni aceroli (Malpighia glabra L.) w tym 85 mg naturalnej witaminy C – co odpowiada 106% Referencyjnej wartości spożycia (RWS).
Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
Zróżnicowany sposób odżywiania zapewnia prawidłowe funkcjonowanie organizmu i zachowanie dobrej kondycji.
Uwaga:
Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek składnik produktu.
Przechowywać w sposób niedostepny dla małych dzieci.
No customer reviews for the moment.